IN 5 DAGEN LEREN MOTORRIJDEN EN OVERNACHTEN BIJ ABDIJ HOTEL ROLDUC 

Een unieke samenwerking, zo mogen we het wel noemen. Vanaf dit voorjaar bieden we samen met Abdij Hotel Rolduc een snelcursus aan om in 5 dagen het motorrijbewijs te halen. Ervaar de échte vrijheid van motorrijden in deze mooie omgeving, het zuiden van Nederland. 

Snelcursus met slagingsgarantie

De combinatie van leren en ontspanning is optimaal, wij geloven hierin en geven dan ook een slagingsgarantie af voor deze motoropleiding. Na 5 dagen je motorrijbewijs halen is mogelijk!

Voordat je begint aan deze 5-daagse motorbeleving volg je wel eerst een proefles en haal je je motortheoriecertificaat. Zo ben je helemaal voorbereid en wordt het voor jou haalbaar om je rijbewijs te halen. Tijdens deze 5 dagen leg je op dag 2 je AVB-examen af en op de laatste dag, dag 5, het AVD-examen. 

Ja, ik meld me aan

Lijkt het je fijn om te leren motorrijden in deze wel heel gemoedelijke sfeer en mooie omgeving? Volg dan een proefles bij een van onze ervaren instructeurs. Op ons grote afgesloten motoroefenterrein in Heerlen beoordelen zij je basisvaardigheid en vervolgens schatten zij je leersnelheid in. Dat bepaalt het pakket waar we mee verder gaan. We hanteren voor de 5 daagse cursus 3 pakketten varierend van 18 rijlessen tot 25 rijlessen.

Leer de motortheorie

Om zo goed mogelijk te starten met het echte leren rijden op de motor, is het het beste om al je motor theoriecertificaat op zak te hebben. We bieden dan ook al onze motorleerlingen het meest up to date theoriepakket aan. Dit is een theorieboek met daarbij een online module. Je hebt toegang tot wel 700 zeer recente examenvragen. Dus... de beste voorbereiding! 

PROGRAMMA 5-DAAGSE MOTOROPLEIDING 

Voor optimaal leerrendement deze week hebben we een gebalanceerd rooster gemaakt. Uit ervaring is gebleken dat je buiten de rijlessen in de avond geen zware werkzaamheden moet verrichten. Dus daar hebben we rekening mee gehouden.

Dag 1 en dag 2  staan volledig in het teken voor de 12 bijzondere verrichtingen die je op het AVB examen moet beheersen. De andere 3 dagen rij je de hele dag met de motor door Zuid-Limburg. Je oefent alle vaardigheden die nodig zijn om te kunnen slagen voor het rij-examen.

Dag

Ochtend
08:00 - 12:00

Middag 
13:00 - 17:00

Dag 1 Maandag AVB-rijlessen AVB-rijlessen
Dag 2 Dinsdag AVB-rijlessen AVB-examen
Dag 3 Woensdag AVD-rijlessen AVD-rijlessen
Dag 4 Donderdag AVD-rijlessen AVD-rijlessen
Dag 5 Vrijdag 09:00 - 10:00 voorlooprijles met aansluitend AVD-examen

LEREN MOTORRIJDEN IN HET HEUVELLANDSCHAP MET OVERNACHTINGEN IN STIJL

Motorrijden kun je overal in Nederland, maar het mooiste is het toch wel in Zuid-Limburg. In het Heuvellandschap vlak bij de grens met Duitsland en België met vele heuvels en dalen is het de unieke kans om op een prachtige manier motor te rijden. Voor degene die verder moeten reizen is het verstandig om 4 overnachtingen te nemen. We hebben een speciaal arrangement gemaakt met Hotel Abdij Rolduc.  Een prachtig klooster gelegen aan de rand van Kerkrade, 200 meter van de Duitste grens. Een klooster dat meer dan 900 jaar oud is en nog steeds priesters opleidt voor heel Nederland. Vandaag de dag ook een hotel met meer dan 130 kamers. 

Onze garantie: jij slaagt voor het motorexamen!

Door onze ervaren instructeurs, jouw doorzettingsvermogen én leervermogen, garanderen wij dat je slaagt voor het motorexamen. Tijdens de 5-daagse motor rijopleiding zul je twee examens afleggen. Mocht je zakken dan vergoeden we het herexamen (één per totale opleiding).

Deel deze unieke leerervaring 

Leren motorrijden betekent individueel aanleren van de rijvaardigheid. Maar als je eenmaal het motorrijbewijs hebt... dan is het het mooist om te gaan touren in groepsverband. Je ervaart dan echt de vrijheid van motorrijden.

Om jou ook deze beleving te gunnen, geven wij bij inschrijving van twee of meer  personen voor dezelfde week een korting van € 100 per persoon. Mooi meegenomen toch?

Lenen van motorkleding en helmen

Tarieven zijn inclusief gebruik van motorkleding, helmen, motoren en AVB- en AVD-examen. Denk zelf aan schoenen die de enkels bedekken en handschoenen. 

Tarieven motoropleiding

Pakketten Prijs
Basis 5 dagen  € 1.235
Compleet 5 dagen  € 1.499
AVB-oefenterrein 2 dagen  € 669
AVD Openbare weg 3 dagen  € 777

Week  Data                                                  Locatie

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.