sfeerimpressie-terras-rolduc

5 DAGEN LEREN MOTORRIJDEN EN OVERNACHTEN BIJ ABDIJ HOTEL ROLDUC IN STIJL 

Een unieke samenwerking, zo mogen we het wel noemen. Begin van dit jaar werden de eerste contacten gelegd tussen Abdij Hotel Rolduc en Osseforth Opleidingen. Vanaf dit voorjaar bieden we een snelcursus aan om in 5 dagen het motorrijbewijs te halen én te overnachten in het Abdij Hotel Rolduc. Ervaar de échte vrijheid van motorrijden in deze mooie omgeving, het zuiden van Nederland. 

Snelcursus met slagingsgarantie

Na 5 dagen je motorrijbewijs op zak? Ja dat kan! Voordat je begint aan de 5-daagse rijoleiding  volg je eerst een proefles en haal je je motortheoriecertificaat. Tijdens de rijopleiding leg je op dag 2 je AVB-examen af en op de laatste dag, dag 5, het AVD-examen. 

Boek een proefles

Om te bekijken of je in aanmerking komt voor onze unieke opleiding binnen een week volg je eerst een proefles bij een van onze ervaren instructeurs. Op ons grote afgesloten motoroefenterrein in Heerlen beoordelen we je basisvaardigheid en vervolgens kijken we naar je leersnelheid. Dat bepaalt het pakket waar we mee verder gaan. We hanteren voor de 5 daagse cursus 3 pakketten varierend van 18 rijlessen tot 25 rijlessen.

Leer de motortheorie

We ontzorgen je door je het meest up to date theoriepakket aan te bieden. Een theorieboek met daarbij een online module. Je hebt toegang tot wel 700 zeer recente examenvragen. De beste voorbereiding! Het motor theoriecertificaat heb je al in je bezit voordat je begint aan de 5-daagse motoropleiding.  

PROGRAMMA 5-DAAGSE MOTOROPLEIDING 

Leren motorrijden in 5 dagen. Voor optimaal leerrendement deze week hebben we een gebalanceerd rooster gemaakt. Uit ervaring is gebleken dat je buiten de rijlessen in de avond geen zware werkzaamheden moet verrichten. Dus daar hebben we rekening mee gehouden! Dag 1 en dag 2  staan volledig in het teken voor de 12 bijzondere verrichtingen die je op het AVB examen moet beheersen. De andere 3 dagen rij je de hele dag met de motor door Zuid-Limburg. Je oefent alle vaardigheden die nodig zijn om te kunnen slagen voor het rij-examen.

  • Dag 1 Maandag 08:00 - 12:00  en 13:00 - 17:00
  • Dag 2 Dinsdag 08:00 - 12:00 en middag AVB-examen
  • Dag 3 Woensdag 08:00 - 12:00  en 13:00 - 17:00 
  • Dag 4 Donderdag 08:00 - 12:00  en 13:00 - 17:00
  • Dag 5 Vrijdag 09:00 - 10:00 de voorlooprijles met aansluitend AVD-examen

OVERNACHTEN IN RUST

Motorrijden kun je overal in Nederland, maar het mooiste is het toch wel in Zuid Limburg. In het Heuvellandschap vlak bij de grens met Duitsland en Belgie met vele heuvels en dalen is het de unieke kans om op een prachtige manier motor te rijden. Voor degene die verder moeten reizen is het verstandig om 4 overnachtingen te nemen. We hebben een speciaal arrangement gemaakt met Hotel Abdij Rolduc.  Een prachtig klooster gelegen aan de rand van Kerkrade, 200 meter van de Duitste grens. Een klooster dat meer dan 900 jaar oud is en nog steeds priesters opleidt voor heel Nederland. Vandaag de dag ook een hotel met meer dan 130 kamers. 

Beschikbare weken 5 Daagse Motoropleiding

 Week 20 Ma-vrijd        Heerlen

Week 21 Ma-Vrijd        Heerlen

Week 22 Ma-Vrijd        Heerlen

Week 23 Ma-Vrijd        Heerlen

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.