ACTUELE INFORMATIE

Op de website van Osseforth Opleidingen vind je alle actuele informatie met betrekking tot motorrijlessen en scooterrijlessen.

Ga naar de Osseforth-site

OSSEFORTH MOTORPOINT ELSLOO LIMBURG

Langs de A2 tussen knooppunt Kerensheide bij Sittard Geleen en het vliegveld Maastricht Aachen Airport in Beek vind je Osseforth Motorpoint Elsloo in Limburg. Vanaf de snelweg zie je de vlaggen van het motoroefenterrein wapperen. 

Osseforth Motorpoint Elsloo is onderdeel van Osseforth Opleidingen. Dus kijk niet gek op als je een vrachtwagen of bus met aanhanger het parkeerterrein van het motoroefenterrein ziet verlaten. 

Osseforth Motorpoint Elsloo is de motor rijschool Sittard Geleen voor het motorrijbewijs en scooterrijbewijs!

Enthousiast team 

Ons motorteam bestaat uit een teamleider/ planner en vier instructeurs die jou graag willen begeleiden in het behalen van je scooter- en motorrijbewijs. Al veel kandidaten zijn jou voorgegaan en blikken met veel tevredenheid terug op hun opleiding. Van KlantenVertellen.nl krijgen we specifiek voor de motoropleiding een 8,9! Dit hebben we met name te danken aan onze enthousiaste, deskundige instructeurs en planner!

Wij zijn team Osseforth Motorpoint Elsloo

Pasfoto_Elsloo2018

Vlnr, Celina Doorakkers (teamleider/ planner), Marc Tholen, Francois Creemers en Jack Michielsen

Instructeurs op locatie Sittard Geleen

Onze instructeurs zijn allen geschoold om theorielessen, motorrijlessen en scooterrijlessen te geven. Ieder heeft wel zijn eigen specialisatie. Om kwalitatief goed onderwijs te blijven aanbieden volgen onze motorinstructeurs elke vijf jaar bijscholing. 

Planner van motorrijlessen in Elsloo Limburg

Iedereen die een scooter- of motoropleiding bij ons volgt, kent haar. Celina is teamleider en tevens planner. Zij zorgt ervoor dat je rijlessen netjes doorgepland zijn tot aan de twee examens. Celina werkt geordend en is dan ook pas tevreden als de planning precies klopt. Een goede planning is de basis voor een succesvolle opleiding!

Voordelen eigen afgesloten motoroefenterrein

Naast onze vestiging in Elsloo Limburg bij Sittard-Geleen ligt het motoroefenterrein. Dit betekent dat je niet eerst naar een motoroefenterrein of grote parkeerplaats hoeft te rijden om te oefenen voor het AVB-examen (voertuigbeheersing). Wel net zo veilig! Je bespaart ook de rijtijd naar het oefenterrein, daarom kunnen wij je verzekeren dat rijlestijd bij ons 100% lestijd is!  

Je eerste rijlessen vinden plaats op het motoroefenterrein. Omdat het motoroefenterrein eigendom is van Osseforth Opleidingen heb je geen hinder van ander verkeer. Je kunt veilig leren je motor te beheersen. Je leert eerst gas geven en remmen. Zo gauw je een rondje kunt rijden over het motoroefenterrein zijn de rijlessen gericht op het aanleren van oefeningen die je moet uitvoeren voor het AVB-examen. Het AVB-examen vindt plaats op ons eigen motoroefenterrein. Een examen afleggen op vertrouwd terrein is altijd prettig!

Als je bent geslaagd voor het AVB-examen en je hebt het theoriecertificaat op zak, dan mag je de openbare weg op! Je motorrijlessen starten en eindigen op onze vestiging in Elsloo Limburg. Vanuit Elsloo ben je zo in het heuvelland, op provinciale wegen en de autosnelwegen A2 en A76. Een AVD-motorrijles is altijd afwisselend en leerzaam bij Osseforth Motorpoint Elsloo. 

> Meer informatie over de rijlessen vind je op de pagina Motorrijlessen

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.