ACTUELE INFORMATIE

Op de website van Osseforth Opleidingen vind je alle actuele informatie met betrekking tot motorrijlessen en scooterrijlessen.

Ga naar de Osseforth-site

OSSEFORTH MOTORPOINT PARKSTAD HEERLEN

Op de Beitel in Heerlen vind je sinds dit voorjaar ook Osseforth Motorpoint! Op de plek van voormalig discotheek De Peppermill kun je nu motorrijlessen en scooterrijlessen volgen. Als je komt aangereden zie je tussen de bomen door de voertuigen rijden op het afgesloten motoroefenterrein van onze rijschool Heerlen. 

Osseforth Motorpoint Heerlen is onderdeel van Osseforth Opleidingen. Dus kijk niet gek op als je een vrachtwagen of bus met aanhanger het parkeerterrein van het motoroefenterrein ziet verlaten. 

Je kunt bij ons terecht voor je motorrijbewijs en je scooterrijbewijs!

Rijschool Heerlen heeft een fris en gedreven team 

Ons motor-/ scooterteam bestaat uit een teamleider, planner en twee instructeurs die jou graag willen begeleiden in het behalen van je scooter- en motorrijbewijs. Al veel kandidaten zijn jou voorgegaan en blikken met veel tevredenheid terug op hun motor- en scooteropleiding. Van KlantenVertellen.nl krijgen we specifiek voor de motoropleiding een 8,9! Het team is hier bijzonder trots op!

Wij zijn team Osseforth Motorpoint Heerlen

Pasfoto_Heerlen2018

Vlnr, Celina Doorakkers (teamleider), Roger Stijnen, Sander Hartman en Viona van Beek

Instructeurs Osseforth Motorpoint Heerlen

Onze instructeurs zijn allen geschoold om theorielessen, motorrijlessen en scooterrijlessen te geven. Ieder heeft wel zijn eigen specialisatie. 
Om kwalitatief goed onderwijs te blijven aanbieden volgen onze motorinstructeurs elke vijf jaar bijscholing. 

Planner van motorrijlessen en scooterrijlessen in Heerlen

Viona zorgt, in overleg met jou, ervoor dat je motoropleiding en je scooteropleiding correct en aaneengesloten wordt gepland. Zo behaal je je motorrijbewijs en scooterrijbewijs in no time.

Voordelen eigen afgesloten motoroefenterrein

In een gedeelte van het voormalig pand De Peppermill ligt ons kantoor met ontvangstruimte en theorielokaal. De parkeerplaats is opgeknapt en dient nu als oefenterrein. Dit betekent dat je niet eerst naar een motoroefenterrein of grote parkeerplaats hoeft te rijden om te oefenen voor het AVB-examen (voertuigbeheersing). Wel net zo veilig! Je bespaart ook de rijtijd naar het oefenterrein, daarom kunnen wij je verzekeren dat rijlestijd bij ons 100% lestijd is!  

Je eerste rijlessen vinden plaats op ons eigen afgesloten motoroefenterrein. Omdat het motoroefenterrein eigendom is van Osseforth Opleidingen heb je geen hinder van ander verkeer. Je kunt veilig leren je motor en scooter te beheersen. Je leert eerst gas geven en remmen.

Zo gauw je een rondje kunt rijden op de motor over het motoroefenterrein zijn de rijlessen gericht op het aanleren van oefeningen die je moet uitvoeren voor het AVB-examen. Het AVB-examen vindt plaats op ons eigen motoroefenterrein. Een examen afleggen op vertrouwd terrein is altijd prettig! 
Als je bent geslaagd voor het AVB-examen en je hebt het theoriecertificaat op zak, dan mag je de openbare weg op! Je motorrijlessen starten en eindigen op onze vestiging in Heerlen. Vanuit Heerlen ben je zo in het heuvelland, op provinciale wegen en de autosnelwegen A76 en A2. Een AVD-motorrijles is altijd afwisselend en leerzaam bij Osseforth Motorpoint Heerlen. 

> Meer informatie over de rijlessen vind je op de pagina Motorrijlessen en Scooter

Lestijden

Maandag t/m donderdag 08:00 - 21:20
Vrijdag en zaterdag 08:00 - 17:10

Openingstijden November tot Maart

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 08:30 - 13:00

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.