Rijlessenwebsite1

MOTORRIJLESSEN BIJ OSSEFORTH MOTORPOINT

Motorrijlessen bij Osseforth Motorpoint begint met een vrijblijvende motor proefles. Beslis je daarna om je motoropleiding bij ons te volgen, dan krijg je een rij-instructeur aangewezen die bij je past. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je per week neemt. Je kunt kiezen voor twee keer motorrijlessen in de week. Het is ook mogelijk om de hele opleiding te volgen in vier dagen. Een motorrijles duurt 50 minuten. Na elke les wordt je voortgang besproken. Het inplannen van de motorrijles wordt verzorgd door de planners van Osseforth Motorpoint. Op de gratis Osseforth Rijles App kun je de planning van je motorrijlessen ook bekijken. Bij Osseforth Motorpoint is lestijd 100% rijlestijd!

  Elsloo

Eerstkomende motorproeflessen locatie Elsloo

Start met rijlessen

Wil je leren motorrijden? Boek dan nu een proefles. We bieden motor proeflessen aan in Elsloo en Heerlen.

Kies plek, datum en tijd én je proefles is een feit!

Pluspunten Osseforth Motorpoint

 Eigen afgesloten motoroefenterreinen

 Enthousiaste motorinstructeurs

 Garantie 100% rijlestijd

 Instructeur volgt op motor, betere foutcorrectie

CBR-examen op vertrouwd eigen oefenterrein

RIJLESSEN OP HET OEFENTERREIN EN OP DE OPENBARE WEG

Wil je beginnen met motorrijlessen? Dan boek een vrijblijvende proefles. Na de motor proefles ontvang je van de motorinstructeur een advies. Aan de hand van het advies kies je voor een motorrijlespaket. 

Een motorrijlespakket bestaat uit:

  • Aantal motorrijlessen
  • CBR-examen AVB voertuigbeheersing
  • CBR-examen AVD verkeersdeelneming

Je begint met rijden op ons eigen afgesloten motoroefenterrein. Je mag pas rijden op de weg als je het voertuig volledig beheerst. Dus eerst slagen voor het theorie-examen én vervolgens het AVB-examen, dan mag je de weg op!

Motorrijlessen Voertuigbeheersing

Leren motorrijden start op één van onze afgesloten oefenterreinen in Elsloo of Heerlen. Je wordt niet gehinderd door ander verkeer. Je hebt dus 100% aandacht voor instructie en uitvoering. Je leert 12 bijzondere verrichtingen. Motorrijlessen Voertuigbeheersing sluit je af met een CBR-examen AVB. Dit examen vindt plaats op hetzelfde oefenterrein. Dit geeft jouw een voordeel, je legt het AVB-examen af in een vertrouwde omgeving. Een betere voorbereiding is er niet!

Motorrijlessen Verkeersdeelneming

Als je het CBR-examen Voertuigbeheersing én het theorie-gedeelte motor succesvol hebt afgelegd, dan begint het echte leren motorrijden. Start de motoren, je gaat de openbare weg op! Je leert inzicht krijgen in het verkeer zodat je veilig met de motor kunt deelnemen aan het verkeer. Motorrijlessen gericht op Verkeersdeelneming kun je volgen bij Osseforth Motorpoint Elsloo, Osseforth Motorpoint Heerlen en met start locatie Echt.

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.