Opstapdagwebsite2

MOTOROPSTAPDAGEN IN ELSLOO EN HEERLEN

Tweejaarlijks vinden Motoropstapdagen plaats op allebei onze vestigingen in Elsloo en Heerlen. De eerste Motoropstapdagen vinden plaats aan het begin van het motorseizoen, meestal in Maart. En de tweede Motoropstapdagen worden georganiseerd in het najaar, September.

Toekomstige motorrijders en geïnteresseerden zijn van harte welkom op de Motoropstapdag. We organiseren deze dag proeflessen tegen gereduceerd tarief! Dus doe hier je voordeel mee en schrijf je in voor een motor proefles met korting.  Bevalt het motorrijden? Dan schaf een motorrijlespakket aan tot € 150 korting

  Elsloo

Geen inschrijvingen mogelijk. De eerstvolgende motoropstapdag zal plaatsvinden in het najaar van 2019.

Proefles Motoropstapdag boeken?

Boek een motorproefles tijdens de Motoropstapdag en profiteer van korting op je vrijblijvende proefles en het gekozen motorrijlespakket!

Pluspunten Osseforth Motorpoint

 Eigen afgesloten motoroefenterreinen

 Enthousiaste motorinstructeurs

 Garantie 100% lestijd

 Instructeur volgt op motor, betere foutcorrectie

CBR-examen op vertrouwd eigen oefenterrein 

Door een proefles te BOEKEN ga je akkoord met de privacy verklaring van Osseforth Motorpoint. 

KENNISMAKEN MET HET MOTORRIJDEN

Ben je nog aan het twijfelen, weet je nog niet zeker of je wilt beginnen met motorrijlessen? Kom dan naar één van onze Motoropstapdagen. Deze dag kun je met korting deelnemen aan een motorproefles. De proefles is vrijblijvend dus je kunt na afloop zelf beslissen of je wilt doorgaan met rijlessen of dat je nog even wacht.

Veilig rijden op het afgesloten motoroefenterrein

De Motoropstapdagen worden georganiseerd op onze eigen afgesloten motoroefenterreinen. Een motoroefenterrein is vrij van alle verkeer zodat je eerste motorproefles in een veilige omgeving plaatsvindt. Ook staan tijdens de Motoropstapdag alle oefeningen uitgestald die je op het CBR AVB-examen moet kennen.

Bruikleen van motorjas en motorhelm

We verwachten van jou niet dat je al dure motorkleding aanschaft voor een proefles of voor het motorrijlessen. Daarom is het mogelijk om een motorjas en motorhelm bij ons te lenen. We hebben jassen en helmen in alle maten, dus ook passend voor jou. Zorg zelf wel voor schoenen die je enkelgewrichten bedekken en handschoenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.