Motorrijlessen starten weer!

Vanaf maandag 4 mei rijden er weer aankomende motorrijders op onze motoroefenterreinen.

Lees meer

ONZE MOTOR THEORIECURSUS IS DE BESTE VOORBEREIDING

Avondcursus motor theorie

De motor-theoriecursus kun je volgen in de avond en je betaalt er maar € 99 voor. De ideale voorbereiding op het theorie-examen. 

Jouw voorbereiding

Bestudeer het theorieboek aandachtig en leer ook online de motor theorie goed. Je kunt dan gericht vragen stellen aan de docent tijdens de cursus. Jouw kans van slagen verhoog je hiermee!

Jouw voordeel

  • Theorieboek om de motor theorie te leren
  • 10 uur online toegang om de motor theorie te leren

Effectief leren

Onderschat het leren voor het motor theorie-examen niet. Ookal heb je een autorijbewijs en ben je glansrijk geslaagd voor je theorie, de theorie specifiek voor de motor verschilt echt. 

Onze turbo motor theorie cursus is in Limburg een unieke training ter voorbereiding op jouw motor theorie-examen. We raden je aan om eerst zelf de theorie te bestuderen en daarna deel te nemen aan onze cursus.

Weetjes motor theorie

  • Het motor theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
  • Minimale leeftijd van 17 jaar om het motor theorie-examen te maken
  • Het motor theoriecertificaat moet je in je bezit hebben voor het eerste CBR-rijexamen Voertuigbeheersing. Beschik je al over het autorijbewijs, dan moet je het motor theoriecertificaat halen voor het tweede CBR-rijexamen Verkeersdeelneming.

Pluspunten Osseforth Motorpoint

 Unieke trainingscursus in Limburg

 Deskundige docenten met praktijkervaring

 Persoonlijke begeleiding

RESERVEREN MOTOR THEORIE-EXAMEN

Ben je helemaal voorbereid? Heb je de motor theorie helemaal onder de knie? Stuur dan een e-mail naar info@osseforthmotorpoint.nl met onderwerp "Reservering motor theorie-examen". Houd er rekening mee dat je voor een motor theorie-examen minimaal 17 jaar moet zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.