ACTUELE INFORMATIE

Op de website van Osseforth Opleidingen vind je alle actuele informatie met betrekking tot motorrijlessen en scooterrijlessen.

Ga naar de Osseforth-site

ONZE INIDVIDUELE THEORIELES VOOR DE MOTOR IS DE BESTE VOORBEREIDING

Individuele theorielessen motor 

De individuele theorielessen vormen de ideale voorbereiding op het theorie-examen. Onze theorieinstructeurs ontvangen je op onze locatie in Heerlen, bij de voormalige Peppermill. Kosten voor deze intensieve theorieles zijn € 39,- per uur. We voorzien u met alle plezier van een maatwerk advies.

Jouw voorbereiding

Bestudeer het theorieboek aandachtig en leer ook online de motor theorie goed. Je kunt dan gericht vragen stellen aan de docent tijdens de cursus. Jouw kans van slagen verhoog je hiermee!

Jouw voordeel

  • Theorieboek om de motor theorie te leren
  • 10 uur online toegang om de motor theorie te leren

Effectief leren

Onderschat het leren voor het motor theorie-examen niet. Ookal heb je een autorijbewijs en ben je glansrijk geslaagd voor je theorie, de theorie specifiek voor de motor verschilt echt. 

Onze turbo motor theorie cursus is in Limburg een unieke training ter voorbereiding op jouw motor theorie-examen. We raden je aan om eerst zelf de theorie te bestuderen en daarna deel te nemen aan onze cursus.

Weetjes motor theorie

  • Het motor theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig
  • Minimale leeftijd van 17 jaar om het motor theorie-examen te maken
  • Het motor theoriecertificaat moet je in je bezit hebben voor het eerste CBR-rijexamen Voertuigbeheersing. Beschik je al over het autorijbewijs, dan moet je het motor theoriecertificaat halen voor het tweede CBR-rijexamen Verkeersdeelneming.

Pluspunten Osseforth Motorpoint

 Unieke trainingscursus in Limburg

 Deskundige docenten met praktijkervaring

 Persoonlijke begeleiding

RESERVEREN MOTOR THEORIE-EXAMEN

Ben je helemaal voorbereid? Heb je de motor theorie helemaal onder de knie? Stuur dan een e-mail naar info@osseforthmotorpoint.nl met onderwerp "Reservering motor theorie-examen". Houd er rekening mee dat je voor een motor theorie-examen minimaal 17 jaar moet zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.