ACTUELE INFORMATIE

Op de website van Osseforth Opleidingen vind je alle actuele informatie met betrekking tot motorrijlessen en scooterrijlessen.

Ga naar de Osseforth-site

OOK VOOR JE SCOOTERRIJBEWIJS NAAR OSSEFORTH MOTORPOINT

Ben je het fietsen beu? Even naar de stad gaan, gaat een stuk sneller als je op de scooter rijdt! Om in het bezit te komen van het scooterrijbewijs moet je eerst slagen voor het theorie-examen. Met het theoriecertificaat op zak kun je beginnen met het nemen van scooterrijlessen. Dus bestel snel het theoriepakket en begin met leren. Extra hulp nodig? Boek dan een theorielesje erbij.

Start je scooter rijopleiding meteen. Begin met rijlessen op de dag dat je 16 jaar wordt! Je scooterrijlessen kun je volgen vanaf onze locaties in Elsloo en Heerlen.

SCOOTER THEORIE

Start met leren

Studiemateriaal scooter theorie

Vanaf 15,5 jaar mag je het scooter theorie-examen afleggen.

Kies voor het zelfstudiepakket én de theorieles voor een optimale voorbereiding!

  • Zelfstudiepakket leren scooter theorie
    Theorieboek + 10 uur online leren
  • Individuele theorieles
    Theorieles van 60 minuten door ervaren docent met praktijkervaring

Het is niet voldoende om het theorieboek door te bladeren. Enkel examenvragen oefenen is ook niet de manier om je voor te bereiden op het scooter theorie-examen. Kies voor het zelfstudiepakket met aanvullend een uurtje individuele begeleiding. Als je namelijk zelf eerst de theorie bestudeert kun je eventuele onduidelijkheden vragen aan de docent. Als je zeer intensieve begeleiding wenst, dan is het mogelijk om de 6-weekse theoriecursus te volgen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

AANMELDEN SCOOTER THEORIE-EXAMEN

Ben je helemaal voorbereid? Heb je de scooter theorie helemaal onder de knie? Vul dan het formulier in. Houd er rekening mee dat je voor een scooter theorie-examen minimaal 15,5 jaar moet zijn.

Meld je aan!

Deze website maakt gebruik van cookies om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.  Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.